Camping Nieuw hof is voorzien van een uitstekend toiletgebouw, waarin u van alle gemakken bent voorzien. Zo treft u hier ruime douches, meerdere toiletten, een wasmachine en een droger.

Naast de mogelijkheid voor persoonlijke hygiëne, is er ook een ruime afwasplaats, waar u gezellig met meerdere mensen tegelijk de afwas kunt doen. Er liggen al vaatdoekjes en hand zeep voor u klaar.

Verder is er ook een mogelijkheid tot het lenen van een boek. In de plaatselijke toiletbibliotheek. Deze boeken mag u onbeperkt lenen tijdens uw verblijf op camping Nieuw hof. Bijvoorbeeld om lekker voor uw caravan of tent in het zonnetje te lezen. Of tijdens een zwoele zomeravond.

Voor een ieder is er wel wat leuks en zelfs aan de kleine onder ons is gedacht met de aanwezigheid van stripboeken en voorleesboekjes.

Wilt u buiten de camping ook nog leuke dingen doen, dan vind u hier allerlei foldertjes, over wat er in de omgeving is te doen.

Uiteraard hebben wij bij camping Nieuw Hof ook gedacht aan de mindervaliden onder ons. Speciaal voor deze mensen is er een mindervaliden toilet en een mindervaliden douche ingericht, waar u in alle rust gebruik van kan maken zonder dat u hiermee andere gasten in de weg zit.

Naast de mindervaliden is er ook gedacht aan de jonge moeders onder ons. Deze kunnen voor het verschonen van hun kleine grut gebruik maken van de speciaal gemaakte kindercommode met een zacht kussen zo dat uw kleine spruit niet op de harde ondergrond ligt. Uiteraard word dit net als de rest van het toiletgebouw met grote regelmaat en zorgvuldigheid schoon gehouden.

Voor die gene die met de tent op vakantie zijn is er een mogelijkheid voor het koelhouden van uw spullen in de aanwezige koelkast en vriezer.

Naast het toilet gebouw kunt u uw vuilwater tank leeg gooien en is er een mogelijkheid om uw chemisch toilet te legen.