Speeltuin camping

Camping Nieuw Hof is een kindvriendelijke camping. Speciaal voor hen is een mooie speeltuin ingericht. Deze speeltuin is in het midden van de camping gesitueerd. 

 

5 redenen om voor onze speeltuin en camping te kiezen:

Speeltuin trampoline camping
Trampoline speeltuin camping Gelderland

1. Grote trampoline 

In de speeltuin van onze camping hebben we een grote trampoline zodat kinderen leuk kunnen spelen op onze camping.

2. Glijbaan

Wij hebben een metalen glijbaan neergezet in onze speeltuin zodat jonge kinderen ook in onze speeltuin veel plezier kunnen hebben.

Camping glijbaan in speeltuin
Glijbaan op Veluwse camping
Speeltoestellen speeltuin camping

3. wipkip 

Wat is een speeltuin nou zonder een echte wipkip. Onze wipkip heeft al veel ervaring en de kinderen waarderen deze kip op onze camping met een 10!

4. Skelters

Op onze camping hebben we verschillende skelters, fietsjes en traptractoren. Uw kinderen mogen hier gratis mee spelen op de camping. Wilt u fietsen met uw kinderen buiten de camping, neem dan gerust uw eigen fietsen mee!

Schommel speeltuin camping
Schommels speeltuin camping

5. Schommels

Even lekker uitwaaien op een zonnige vakantiedag op onze camping? Dat kunnen de kinderen zeker doen door te gaan schommelen. We hebben een dubbele schommel geplaatst zodat kinderen ook tegelijk kunnen schommelen. Dat is wel zo gezellig!

Camping speeltuin

Uw kinderen mogen overal op onze camping spelen. We vragen u wel om elkaar niet teveel tot last te zijn. Op het campingveld skelteren is niet altijd even makkelijk daarom kunnen uw kinderen op de verharde straat rijden achter de parkeerplaats. Dit is naast de boerderij, en wanneer uw kinderen daar blijven hebben ze minimaal last van ander verkeer. Onze camping heeft 1 oprit waardoor kinderen veiliger kunnen spelen. Voor de veiligheid van de kinderen hebben we ook een hoge drempel aangelegd vlak voordat onze camping begint. Hierdoor gaan automobilisten langzamer rijden op onze camping. We hebben ook een snelheidslimiet toegevoegd waardoor automobilisten uitsluitend stapvoets rijden op onze camping. 

Heeft u vragen of speciale wensen voor uw kind? Stuur ons dan een mail met uw vraag zodat we hierop kunnen anticiperen!