Zoekt u naar een kindvriendelijke camping? Dan bent u bij ons aan het goede adress. Uw kinderen kunnen vrijblijvend en onbeperkt gebruik maken van onze skelters, fietjes, traptractoren en nog veel meer. Op onze camping hebben we een schommel, wipkip en zelfs een glijbaan. Genoeg vermaak voor ieder kind!

 Lees via onderstaande knop meer over onze speeltuin!

glijbaan kindvriendelijke speeltuin
Kindvriendelijke camping schommel

Kindvriendelijke camping met skelters!

Op een boerderij is er altijd genoeg te spelen voor elk kind. Onze boerderij is ingesteld als camping en uitermate geschikt om kinderen te laten spelen. Kinderen mogen gerust een rondje rijden over het veld van onze kindvriendelijke camping. Elk kind mag een skelter pakken van onze camping, zodat u geen skelter hoeft mee te nemen. Hierdoor kunt u genieten van uw vakantie en de kinderen kunnen lekker hun gang gaan. 

Naast skelters hebben we ook verschillende fietsen voor kinderen, ze mogen deze fietsjes gratis lenen van de camping indien de fietsen op het camping terrein blijven. Uw kinderen kunnen genieten van deze fietsjes en samen met andere kinderen van de camping spelen. Onze camping ligt centraal in het buitengebied waardoor uw kinderen rustig kunnen spelen in de buitenlucht. Onze camping is kleinschalig zodat kinderen makkelijker de weg naar uw kampeerplaats kunnen terugvinden. Door de kleinschalige camping hoeft u nooit ver te lopen naar de speeltuin met uw kinderen. U kan zelfs een kampeerplaats aanvragen die dicht bij de kindvriendelijke speeltuin ligt. Reserveer snel want wie eerst is wie eerst maalt.

Kinderen kunnen vrij spelen in onze speeltuin

Uw kinderen kunnen op onze camping veilig spelen in onze speeltuin. De speeltuin ligt centraal waardoor u makkelijk u kind in de gaten kan houden. In de speeltuin van onze boerencamping kunnen uw kinderen spelen op onze glijbaan of in onze zandbak om nieuwe avonturen te beleven. Kindjes kunnen vanaf elke leeftijd spelen in onze speeltuin. Zien we uw kinderen spelen in onze speeltuin?