Kampeerplaats

Camping Nieuw Hof heeft 25 kampeerplaatsen van ruim 11 meter breed. Midden in het Veluwse landschap. Elke kampeerplaats heeft een ruime plek voor de caravan/tent waar u rustig kunt zitten, zonder dat u last heeft van uw buren.

Naast het toiletgebouw kunt u het chemisch toilet legen. Voor diegenen die met de tent op vakantie zijn, is er een mogelijkheid voor het koelhouden van spullen in de koelkast en vriezer in het toiletgebouw. Naast de camping is een ruime parkeerplaats waar u veilig uw auto en/of motor kunt parkeren. De camping zelf is autovrij.

Welke aansluitingen heeft mijn kampeerplaats?

Elke kampeerplaats is voorzien van een 6 ampère eurostekker stroomaansluiting. Ook is er voor elke 2 kampeerplaatsen een wateraansluiting, zodat u niet te ver hoeft te lopen. Dichtbij het toiletgebouw zijn twee plaatsen bestemd voor campers en/of mindervalide kampeerders. 

Kamperen bij de boer

Onze camping is aangesloten bij Stichting Vrije Recreatie (SVR). De stichting voor het kamperen bij de boer. Dit houdt in dat wij een betaalbare camping zijn, die aan alle wet- en regelgeving voldoet. Hierdoor kunt u bij ons altijd betaalbaar kamperen! 

Uitzicht kampeerplaats

Kampeerplaats in Gelderland

Onze camping ligt in Terschuur (Gelderland). Door onze ligging hoeft u niet op uw kampeerplek te blijven zitten maar kunt u erop uit gaan naar verschillende evenementen. U heeft bij uw kampeerplaats genoeg ruimte om uw tent, caravan of camper te plaatsen. Wij willen dat onze gasten zich geen zorgen hoeven te maken of de voortent wel op de kampeerplaats past. Heerlijk kamperen bij de boer!

Mag mijn auto staan op mijn kampeerplek?

U mag uw auto alleen op uw kampeerplek laten staan om te laden of lossen. Wij willen graag dat iedereen de ruimte heeft en van het uitzicht kan genieten. Onze parkeerplaats ligt op loopafstand van alle kampeerplaatsen waardoor uw auto altijd bij de hand is. U kunt de parkeerplaats vinden naast onze winkel, en hier hebben we genoeg parkeerplekken om uw auto neer te zetten.

Kan ik meerdere kampeerplekken huren?

Ja, u kunt meerdere kampeerplekken huren, indien wij nog genoeg plekken over hebben. Om teleurstelling te voorkomen vragen wij u om op tijd te reserveren voor uw vakantie bij onze camping!

Kunnen wij als familie kamperen?

Het is mogelijk om bij ons kampeerplekken naast elkaar te huren, indien we nog genoeg plekken over hebben. We proberen met zoveel mogelijk wensen rekening te houden, en om families de ruimte te kunnen geven hebben we geen vast boekingssysteem voor plekken ingevoerd. Hierdoor kunnen we vaker schuiven zodat families ook op een camping kunnen staan.

Heeft mijn kampeerplaats wifi?

Op ons terrein kunt u vrijblijvend gebruik maken van ons wifi netwerk tijdens uw vakantie. Hierdoor kunt u genieten van internet tijdens uw verblijf. Bij aankomst op de camping kunt u verbinding maken met ons wifi netwerk om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.